CYCLON GRANIT SYN EURO MAXX 10W40

34,22 €
Z davkom

Popolnoma sintetično, low SAPS motorno olje za dizelske motorje, ultra visoke zmogljivosti (UHPD). Priporoča se za najnovejše motorje z nizko emisijo izpušnih plinov, standardov Euro IV, V in VI, ki delujejo pod veliko obremenitvijo.

Embalaža
Količina
Na zalogi ni dovolj izdelkov


  • Varno plačilo Varno plačilo
  • Hitra dostava Hitra dostava

opolnoma sintetično, low SAPS motorno olje za dizelske motorje, ultra visoke zmogljivosti (UHPD). Priporoča se za najnovejše motorje z nizko emisijo izpušnih plinov, standardov Euro IV, V in VI, ki delujejo pod veliko obremenitvijo in, ki so opremljeni s sistemi za naknadno obdelavo izpušnih plinov (vključujoč DPF). To olje zagotavlja najvišjo raven zaščite motorja, turbo polnilnika in sistema za naknadno obdelavo izpušnih plinov. Presega zahteve vseh vodilnih evropskih proizvajalcev, vendar se lahko uporablja tudi v starejših motorjih Euro II, III ali motorjih. ki delujejo na stisnjen zemeljski plin (kot so Mercedes Benz, MAN in Volvo). 

ACEA E6, E9, E7; API CI-4 (odobren); MAN M3477, M3271-1; MB-Odobritevl 228.51; Volvo VDS-3 (odobren); Renault VI RGD, RXD, RLD-2 (odobren); Mack EO-N (odobren); MTU Cat. 3.1; Deutz DQC IV-10 LA; Cummins CES 20076, CES 20077; JASO DH-2; Ustreza: DAF.

JT01008