CIM d.o.o. je družinsko podjetje s 30-letno tradicijo in izkušnjami na področju uvoza ter prodaje maziv in olj za industrijo, avtomobilizem, kmetijstvo in navtiko. Letno prodamo približno 400 ton različnih izdelkov. V zadnjih letih smo našo dejavnost razširili, saj opravljamo še vulkanizerske in avtomehanične storitve ter izdelujemo hidravlične cevi. V našem avtoservisnem centru strankam ponujamo celovite servisne storitve. 

Kakšna je naša zgodba? 

Podjetje CIM d.o.o. so leta 1990 ustanovili Jože, Slava in Vlado Ciglar. Jože Ciglar je s podjetjem FAM, fabrika maziva, iz Srbije uspešno sodeloval že pred tem. Ker je želel na trgu nastopiti samostojno, se je odločil za odprtje lastnega podjetja, ki bi na slovenskem tržišču ponudilo  kakovostne masti in olja. V podjetje je bila ves čas aktivno vključena tudi njegova žena Slava, danes pa podjetje vodi  njun sin Vlado Ciglar. Podjetje se je pod njegovim vodstvom razvilo, vzpostavilo sodelovanje z mnogimi podjetji iz Slovenije in tujine ter strankam pričelo ponujati tudi avtoservisne storitve. Danes ima podjetje 12 zaposlenih, ki predano in odgovorno skrbijo za kakovostne storitve in svetovanje kupcem.

Od leta 1990 do leta 2018 smo imeli manjšo trgovino v Dobu pri Domžalah in manjšo avtoservisno delavnico, leta 2018 pa smo se preselili v sodobnejše prostore, ki so večji in kupcem nudijo kakovostnejšo storitev in preglednejšo trgovino. Naša nova trgovina je prostorna in moderno opremljena, obsežna in prijazna uprabnikom. V novi avtoservisni delavnici lahko ponudimo avtoservisne storitve najvišje kakovosti, pri avtomobilskem servisu vam svetujejo naši strokovnjaki, ki bodo poskrbeli, da bo vaše vozilo delovalo brezhibno. Našim kupcem ponujamo širok nabor različnih izdelkov. Pri nas lahko kupite opremo za servisne delavnice, akumulatorje, sredstva za vzdrževanje vozil, rezervoarje... Vse to sedaj lahko naročite tudi v naši spletni trgovini. Podjetje je tudi del avtoservisne mreže Service Maxx.

Kje smo danes? 

Naše podjetje se je, v preteklih letih, uveljavilo kot zanesljiv in fleksibilen partner, ki zagotavlja hitre rešitve na področju maziv in servisiranja avtomobilov, traktorjev... V podjetju ves čas skrbimo za zadovoljstvo strank in v ta namen nenehno bogatimo ponudbo in nadgrajujemo raven naših storitev.

V Sloveniji smo trenutno glavni zastopniki za naslednja podjetja:

  • LPC S.A. (CYCLON), Grčija;
  • MOOVE LUBRICANTS LIMITED (COMMA OIL & CHEMICALS), Velika Britanija;
  • ELLIS ENTERPRISES EAST (FAM, VALVOLINE), Srbija; 
  • MOLYDAL, Francija;
  • HEMOFLUID, Srbija.

Poleg tega uvažamo tudi izdelke podjetja PRESSOL iz Nemčije. Nekaj fotografij naše trgovine si lahko ogledate v spodnji galeriji.