CYCLON MAGMA SYN FD 5W20

12,12 €
Z davkom

Popolnoma sintetično olje, ki zagotavlja znaten prihranek goriva, namenjeno za bencinske motorje osebnih in lahkih dostavnih vozil. Zasnovano z visokokakovostnim čistilnim/disperznim paketom aditivov, zmanšuje trenje, obrabo in porabo goriva.

Embalaža
Količina

  • Varno plačilo Varno plačilo
  • Hitra dostava Hitra dostava

Popolnoma sintetično olje, ki zagotavlja znaten prihranek goriva, namenjeno za bencinske motorje osebnih in lahkih dostavnih vozil. Zasnovano z visokokakovostnim čistilnim/disperznim paketom aditivov, zmanšuje trenje, obrabo in porabo goriva. To je olje za hitro mazanje, ki omogoča vrhunske lastnosti pri zagonu hladnega motorja, podaljša interval menjave olja in znatno poveča prihranek goriva (FE> od 3,55%), prav tako zmanjša emisije izpušnih plinov (še posebej NOx, HC in CO). Prvenstveno je namenjeno za motorje EURO 5 Ford EcoBoost, a je prav tako primerno za motorje, ki zahtevajo olja WSS-M2C913-B/C ali 925-B ter za bencinske motorje vozil Jaguar Land Rover in Chrysler/Jeep, ki izpolnjujejo specifikacijo Ford (opomba: Ni primerno za modele Ford Ka, ST & RS). Zelo primerno je za motorje UNP in Euro 5, ki zahtevajo olje nizke viskoznosti ACEA A1/B1.  

API SN (odobren); ACEA C5; Ford WSS M2C-948B; Jaguar-Land Rover STJLR.03.5004; Level: ACEA A1/B1; API CF; Ustreza: Ford (izključuje. KA, ST, RS modele); Chrysler/Jeep (Preverite navodila proizvajalca).

JM00509