CIM.si

Kategorije

E-novice

1.SPLOŠNI POGOJI

Naročilo zavezuje podjetje CIM d.o.o. in kupca.

2. NAROČANJE

Naročila sprejemamo v CIM internetni trgovini, po faksu (01) 729 52 33 po pošti in e-pošti: info@cim.si. Pisna naročilnica za podjetja mora vsebovati: naziv podjetja, točen naslov za dostavo, kontaktno osebo, davčno številko, matično številko, telefonsko številko. Podpisana naročilnica ima za kupca in prodajalca status pogodbe. Fizične osebe lahko naročijo tudi po telefonu 01 729 52 35.

3. POTRDILO O NAROČILU

Naročilo bo shranjeno na papirju in v elektronski obliki na sedežu podjetja CIM d.o.o.. Naročniku je po želji na voljo na ogled, kopijo lahko prejme po pošti.

4. CENE

Cene so v EUR in veljajo od 1. 1. 2009 do spremembe cenika oziroma do razprodaje zalog. Vse cene vključujejo 20-odstotni davek. Cene ne vključujejo dostave. Cena dostave se preračuna glede na težo naročenih artiklov in je vidna v košarici. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila zaradi spremembe menjalniškega tečaja, tehničnih izboljšav ali sprememb na artiklih.

5. NAČINI PLAČILA

Pravne osebe plačajo naročeno blago po predračunu ali v skladu z pogodbo. Fizične osebe plačajo z gotovino v enkratnem znesku po povzetju ob prevzemu blaga.

6. DOSTAVA

Naročeno vam bomo dostavili po hitri pošti v treh delovnih dneh po prejemu naročila oziroma če je drugače, vas obvestimo na e-naslov ali na telefon.

7. REKLAMACIJE IN VRAČILA

Do reklamacije ste upravičeni v skladu z dikcijo Zakona o varstvu potrošnikov (ZVP), ki določa postopke vlaganj reklamacij na proizvodih oz. storitvah.
Z morebitno reklamacijo se zglasite na zato pooblaščenem servisnem mestu.

8. ODSTOP OD NAROČILA

Od naročila lahko odstopite v petnajstih dneh od prejetja blaga z obvestilom po navadni pošti, po elektronski pošti ali po faksu. Naročeno nepoškodovano in nerabljeno blago vrnete (po ZVP na lastne stroške) v petnajstih dneh od datuma prejetja blaga. Priložiti morate kopijo računa. Podjetje CIM d.o.o. vrne celotno kupnino najkasneje v petnajstih dneh od datuma prejema vrnjenega blaga.

9. VAROVANJE PODATKOV

Podjetje CIM d.o.o. se zavezuje, da bo varovalo vse osebne podatke. Ti bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in drugo potrebno komunikacijo. Vaših podatkov v nobenem primeru ne bomo posredovali tretji osebi.

10. GARANCIJSKI POGOJI

Garancijski list velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa, kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo in potrjenim garancijskim listom. Garancija za vse izdelke je najmanj 1 leto. Za izdelke, ki imajo daljšo garancijsko dobo, je le-ta posebej označena. Garancija ne velja za posege, ki so posledica uporabe potrošnika!

Uveljavljanje garancije se vrši na sedežu pooblaščenega servisa, ki je naveden na garancijskem listu. Vse napake, kot posledica napake v materialu ali v montaži oz. tako imenovane ''stvarne napake'', ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

V kolikor želite dodatne informacije v zvezi z pooblaščenimi servisi in garancijo, lahko poiščete dodatne informacije na naši spletni strani http://www.cim.si ali pošlite vprašanje na elektronsko pošto info@cim.si.

11. DRUGI POGOJI

V primeru zamude plačila, si pridržujemo pravico zaračunavati zamudne obresti v skladu z zakonom o zamudnih obrestnih merah in zaračunati stroške opominjanja in izterjave. Za ostale pravice in obveznosti se uporabljajo veljavna zakonska določila. Vse spore bosta stranki reševali sporazumno. Če sporazuma ne bi mogli doseči, bo spor reševalo pristojno sodišče.


Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Košarica Na blagajno