CIM.si

Kategorije

E-novice

Cim, podjetje za trgovino d.o.o., je družinsko podjetje ustanovljeno leta 1990. Trenutno zaposlujemo 16 delavcev. Ukvarjamo se z zastopanjem tujih firm in prodajo na debelo in drobno. Zastopamo nemško podjetje Pennasol iz Dollbergna, angleško podjetje Comma iz Gravesenda, nizozemsko podjetje Vredestein iz Enschedeja, poljsko podjetje Variant in francosko podjetje Molydal iz St.Maximina.

Ukvarjamo se s prodajo :
- avtomobilskih pnevmatik VREDESTEIN in MALOYA
- vseh vrst maziv (motorna olja, industrijska olja, masti, montažne paste, specialna maziva) PENNASOL, COMMA,MOLYDAL,BECHEM
- hladilnih tekočin, COMMA
- sredstev za nego in vzdrževanje avtomobila COMMA, MOBIL MEDIC, SUNNY CARE
- filtrov TECHNOCAR, Savara, Knecht, Hengst;
- akumulatorjev Vesna, Topla
- mazalnih aparatov in opreme za mazanje BECHEM in PRESSOL

Letno prodamo približno 700 ton različnih maziv in sredstev za nego in vzdrževanje avtomobila, naš prihodek pa znaša približno $2.000.000,00.
Poslovne in skladiščne prostore ter maloprodajno trgovino imamo v Dobu pri Domžalah, na lokaciji ob glavni cesti Ljubljana-Celje in v Šentjurju pri Celju, tako da lahko blago z lastnim prevozom brezplačno dostavimo na katerokoli področje v Sloveniji v roku 24 ur.
Na zalogi imamo cca. 8.000 pnevmatik in 200 ton različnih maziv ter sredstev za nego in vzdrževanje avtomobilov (hladilne tekočine, zavornih olj, pralnih sredstev, aditivov, itd....)
Imamo tudi dobre poslovne stike z različnimi trgovskimi in proizvodnimi podjetji v vseh večjih krajih v Sloveniji.


Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Košarica Na blagajno